Покрајински секретар за пољопривреду, водопривреду и шумарство Чедомир Божић обишао је Општину Инђија

Покрајински секретар за пољопривреду, водопривреду и шумарство Чедомир Божић обишао је Општину Инђија, и том приликом разговарао са председником поменуте општине Владимиром Гаком о пројектима који се реализују уз помоћ Покрајинског секретаријата за пољопривреду. Након састанка Божић и Гак обишли су радове на изградњи бунара, као и фабрику воде у Инђији. Том приликом Покрајински секретар је рекао да је ово најбољи показатељ сарадње локалне самоуправе на основу које се граде стандарди који су у складу са покрајинском потстицајном политиком.

„Након реализације овог Пројекта, уз већ изграђене бунаре, а које је такође Секретаријат суфинансирао, укупна вредност  инвестирања Секретаријата  износиће преко 40 милиона милиона динара. Крајњи циљ ових инвестиција јесте постизање стабилности у раду водоизворишта, што ће становници Инђије моћи да осете кроз континуирано и сигурно снабдевање водом током целе године, истакао је Божић.
Председник Општине Инђија, Владимир Гак, подсетио се периода када многа насеља у општини Инђија нису имали воду, и да се иницијатива и напоран рад исплатио и да овакви подухвати представљају историјске тренутке.

„Реализацијом ових пројеката решили смо комплетно водоснабдевање у Инђији.

Овом изградњом бунара обезбеђен је повећан капацитет инђијског изворишта. На овај начин омогућило се да у току целе године потрошачи у насељима општине Инђија имају довољне количине воде задовољавајућег притиска, тј. да се водоснабдевање одвија без рестрикција.