Божић: Усмерени смо ка све бржем развоју пољопривреде

Нови Сад, 10. децембар – Покрајински секретар за пољопривреду, водопривреду и шумарство, Чедомир Божић, састао се  са директором „Продуктне берзе“ Милошем Јањићем. По речима покрајинског секретара тема састанка заснивала се на проналажењу нових метода које ће се односити на помоћ пољопривредницима приликом пласирања својих производа.

„Веома је значајно да свако из своје области понуди одређени предлог који се односи на повећање профита пољопривредника приликом пласирања производа на тржиште. Покрајински секретаријат је усмерен ка обезбеђивању све бржег развоја пољопривреде, а у тим настојањима је неопходна стручна, техничка и логистичка помоћ свих оних институција које се посредно и непосредно баве овом облашћу, истакао је Божић након састанка.

Директор „Продуктне берзе“ Милош Јањић рекао је ,овим поводом , да је сарадња са Секретаријатом за за пољопривреду, водопривреду и шумарство традиционално добра и да сматра да ће ова установа својим стручним потенцијалом понудити секретаријату сву логистичку помоћ, како би, заједничким деловањем допринели да пољопривредни произвођачи остваре што бољи пласман и профит на тржишту.

Продуктна берза налази се у Новом саду и послује као предузеће за робно-берзанско посредовање и информисање.