Покрајински секретаријат за пољопривреду, водопривреду и шумарство
АПВ | Вести
Назад
Радојевић отворио саветовање агронома и пољопривредника Србије

24.01.2018

Радојевић отворио саветовање агронома и пољопривредника Србије

Покрајински Секретар за пољопривреду, водопривреду и шумарство мр. Вук Радојевић данас је заједно са Министром науке и технологије Републике Српске Јасмином Комићем свечано отворио саветовање агронома и пољопривредника Србије и прво саветовање агронома Србије и Републике Српске на Златибору у конгресном центру Србија.

Радојевић је рекао да му је изузетна част и задовољство да присуствује највећем окупљању агронома у Србији, који се већ по 52. пут одржава на Златибору и похвалио нови искорак домаћина скупа новосадског Института за ратартво и повртарство, а то је организовање и првог саветовања агронома Србије и Републике Српске. Посебно је истакао значај постојања Института за ратарство и повртарство као и његов допринос развоју пољопривредне производње и то све у години јубилеја Института тј, 8 деценија успешног Научно истраживацког рада на пољу стварања сорти и хибрида.

Покрајински Секретар мр. Вук Радојевиц упутио је честитке домаћинима на организовању још једног Саветовања агронома Србије и првог Саветовања агронома Србије и Републике Српске и рекао да је уверен да ће се јос висе унапредити агрономска сарадња у различитим областима између пољопривредних институција Србије и Републике Српске, а саветовања су право место за склапање послова и развој заједничких пројектних активности.
  

ПОВЕЗАНЕ ВЕСТИ
Нема повезаних вести


ПРЕТРАГА ВЕСТИ

Текст :

Датум :


Покрајински фонд за развој пољопривреде АП Војводине

Управа за аграрна плаћања

Развојни фонд Аутономне Покрајине Војводине

Гаранцијски фонд АП Војводине

Пољопривредна саветодавна служба АП Војводине

Прогнозно извештајна служба заштите биља АП Војводине

Пољопривредне стручне службе Србије

Зелена прогноза

ЈПВ 'Воде Војводине' Нови Сад

ЈП 'Војводина шуме'