Покрајински секретаријат за пољопривреду, водопривреду и шумарство
АПВ | Вести
Назад
Почели радови на изградњи друге фазе канализације у Селенчи

23.06.2017

Почели радови на изградњи друге фазе канализације у Селенчи

Покрајински секретар за пољопривреду, водопривреду и шумарство мр Вук Радојевић присуствовао је јуче почетку радова на изградњи 2. фазе канализације у Селенчи у општини Бач.

Како је рекао, општина Бач је једна од најактивнијих општина у Војводини када је реч о пројектима из области пољопривреде и водопривреде.

„Захваљујући добрим пројектима са којим је аплицирала на конкурсе, за ову општину је у протеклих годину дана опредељено 120 милиона динара“, истакао је Радојевић. Такође, осврнувши се на планове Секретаријата , напоменуо је да ће бити расписан конкурс за набавку противградних ракета што ће бити од великог значаја за све локалне самоуправе а првенствено за пољопривреднике у одбрани од града.

Председник општине Бач, Драган Сташевић, истакао је да је општина Бач ове године од Покрајинског секретаријата добила средства за уређење каналске мреже, изградњу атарских путева, опремање пољочуварске службе, као и за 2. фазу изградње канализације у Селенчи.

Како је рекао, у овој фази, биће изграђено 1.200 метара канализационе мреже и радови ће бити завршени у року. Учешће Покрајинског секретаријата у овој фази изградње, а како је то било и у 1. фази, износи 80 одсто од укупног износа, док је 20 одсто средстава и целокупан ПДВ је обезбедила локална самоуправа.
  

ПОВЕЗАНЕ ВЕСТИ
Нема повезаних вести


ПРЕТРАГА ВЕСТИ

Текст :

Датум :


Питајте секретара Буџет АП Војводине Програм развоја АП Војводине


Покрајински фонд за развој пољопривреде АП Војводине

Управа за аграрна плаћања

Развојни фонд Аутономне Покрајине Војводине

Гаранцијски фонд АП Војводине

Пољопривредна саветодавна служба АП Војводине

Прогнозно извештајна служба заштите биља АП Војводине

Пољопривредне стручне службе Србије

Зелена прогноза

ЈПВ 'Воде Војводине' Нови Сад

ЈП 'Војводина шуме'