Pokrajinski sekretarijat za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo
APV | Vesti
Nazad
Radojević otvorio savetovanje agronoma i poljoprivrednika Srbije

24.01.2018

Radojević otvorio savetovanje agronoma i poljoprivrednika Srbije

Pokrajinski Sekretar za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo mr. Vuk Radojević danas je zajedno sa Ministrom nauke i tehnologije Republike Srpske Jasminom Komićem svečano otvorio savetovanje agronoma i poljoprivrednika Srbije i prvo savetovanje agronoma Srbije i Republike Srpske na Zlatiboru u kongresnom centru Srbija.

Radojević je rekao da mu je izuzetna čast i zadovoljstvo da prisustvuje najvećem okupljanju agronoma u Srbiji, koji se već po 52. put održava na Zlatiboru i pohvalio novi iskorak domaćina skupa novosadskog Instituta za ratartvo i povrtarstvo, a to je organizovanje i prvog savetovanja agronoma Srbije i Republike Srpske. Posebno je istakao značaj postojanja Instituta za ratarstvo i povrtarstvo kao i njegov doprinos razvoju poljoprivredne proizvodnje i to sve u godini jubileja Instituta tj, 8 decenija uspešnog Naučno istraživackog rada na polju stvaranja sorti i hibrida.

Pokrajinski Sekretar mr. Vuk Radojevic uputio je čestitke domaćinima na organizovanju još jednog Savetovanja agronoma Srbije i prvog Savetovanja agronoma Srbije i Republike Srpske i rekao da je uveren da će se jos vise unaprediti agronomska saradnja u različitim oblastima između poljoprivrednih institucija Srbije i Republike Srpske, a savetovanja su pravo mesto za sklapanje poslova i razvoj zajedničkih projektnih aktivnosti.
  

POVEZANE VESTI
Nema povezanih vesti
PRETRAGA VESTI

Tekst :

Datum :Pitajte sekretara Budžet AP Vojvodina Program razvoja AP Vojvodina


Pokrajinski fond za razvoj poljoprivrede AP Vojvodine

Uprava za agrarna plaćanja

Razvojni fond Autonomne Pokrajine Vojvodine

Garancijski fond AP Vojvodine

Poljoprivredna savetodavna služba AP Vojvodine

Prognozno izveštajna služba zaštite bilja AP Vojvodine

Poljoprivredne stručne službe Srbije

Зелена прогноза

JPV 'Vode Vojvodine' Novi Sad

JP 'Vojvodina šume'